1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Selecteer ticket

Organisator:

Grappige Zaken B.V.

impresariaat Grappige Zaken


info@grappigezaken.nl

Grappige Zaken | Speellijst & tickets

www.grappigezaken.nl

Evenement:

Cabaret Duet -Jacob Adriani & Maartje Mikx

Comedy/Cabaret

06-06-2025

06-06-2025

20:00

22:30

19:00

Theater de Kamers

Wezeperberg 1 

Amersfoort 

Nederland

www.grappigezaken.nl

Omschrijving:

Cabaret Duet brengt 2 cabaretiers die op een avond ieder tussen de 35 en 45 minuten spelen, oftewel samen avondvullend. Met vanavond in Amersfoort Jacob Adriani en Maartje Mikx.

Over Jacob Adriani:
Jacob Adriani begon zijn stand-up comedy carrière in een uitverkocht Carré. Sindsdien is hij wekelijks te zien in Comedy Café Amsterdam en podia door het hele land.
Jacob neemt het publiek mee langs een caleidoscopisch scala aan onderwerpen en ervaringen – van moderne kunst tot het paringsgedrag van octopussen – maar komt altijd terug tot een persoonlijke, menselijke essentie. Jacob Adriani heeft wel meningen, maar geen podcast.

Over Maartje Mikx:
Maartje is sinds 2020 aan de weg aan het timmeren als standup comedian. Je kunt Maartje tegenkomen in heel Nederland in theaters en comedyclubs. In 2024 stond ze in de finale van Puck's Cabarettalent en ze is lid van de Knock Out Comedy Crew en regular bij Comedy Café Utrecht.
Juryrapport Let’s Make Comedy: 
“Maartje heeft een ontzettend prettige podiumuitstraling en speelt met verve. Met haar innemende performance weet ze de jury en het publiek in te pakken.”

Ticket:
Ticket Aantal Bedrag Servicekosten Subtotaal
Online voorverkoop
€ 15.50€ 0,75 0,00
Totaal (Excl. betalingskosten) 0,00