1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Selecteer ticket

Evenement:

Comedy bij PA: Jay Francis - Catastrofe (try-out)

Comedy/Cabaret

21-02-2024

21-02-2024

20:30

21:45

20:15

Podium Azijnfabriek

Triniteitstraat 19 

Den Bosch 

Nederland

www.podiumazijnfabriek.nl

Omschrijving:


Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook ‘als jij lacht, lach ik ook’. Jay staat dit seizoen op het podium met zijn 4de cabaretvoorstelling genaamd ‘Catastrofe’.
Catastrofe Vergaat de wereld? Zo ja, wat doe je dan? Wanneer je valt... Sta je dan op of blijf je liggen? Wanneer de wereld valt... Staan we dan op of blijven we liggen? Wat is het punt om op te staan als alles ligt? Vinden we rust in de onrust? Of wordt het een grote catastrofe? Ben je op zoek naar een avond vol humor, inspiratie en aspiratie? Dan is Jay’s nieuwe show ‘Catastrofe’ een absolute must-see! Laat je verrassen, laat je inspireren en geniet van een fantastische avond vol humor en positiviteit.

Over Jay Francis:
Jay Francis beter bekend als Tisjeboy Jay is een Nederlandse stand-up comedian, acteur, presentator en zanger. Je kunt hem ook herkennen van zijn deelname als verleider in het RTL-programma Temptation Island VIPS. Zijn grappige internetfilmpjes op YouTube trekken meer dan honderdduizend kijkers. Zijn posts, sketches en filmpjes zitten vol humor, maar bevatten ook altijd een boodschap die aanzet tot nadenken.
 

Ticket:
Ticket Aantal Bedrag Servicekosten Subtotaal
Comedy bij PA Uitverkocht
WACHTLIJST
€ 20.00€ 0,75 0,00
Totaal (Excl. betalingskosten) 0,00