1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Selecteer ticket

Organisator:

Brasil030


tickets@brasil030.nl

Brasil030

http://www.brasil030.nl

Evenement:

Domingo de Samba - Sunday Samba

Muziek

24-11-2019

24-11-2019

17:00

20:00

16:30

Parnassos Cultuurcentrum

Kruisstraat 201 

Utrecht 

Nederland

www.brasil030.nl

Omschrijving:

Uma festa brasileira em Utrecht com muito samba, ritmos e calor brasileiros. Venha dançar com a gente! Local: Parnassos em Utrecht.

Reinaldo Lopes - voz - vocals
Alaor Soares - percussão - percussion
Wilson Teixeira - trombone
Alaor Soares- percussão - percussion
Ralf - baixo - electric bass

A Brazilian party at Parnassos in Utrecht with lot of samba and Brazilian warm atmosphere. Bring your dancing shoes!

Route:

1. VANUIT DEN BOSCH
A2 tot knooppunt Everdingen dan de A27 richting Hilversum/Almere
Kies afslag 30, Veemarkt/Rijnsweerd. Kies vervolgens Rijnsweerd. U komt uit op een grote T-splitsing met verkeerslichten. Vanaf daar volgt u de borden 'Wittevrouwen'. Zie verder punt 5.

2. VANUIT ARNHEM
Kies bij knooppunt Lunetten de A28 richting Utrecht centrum. Volg vervolgens de borden 'Wittevrouwen'. Zie verder punt 5.

3. VANUIT AMSTERDAM
Kies bij Knooppunt Ouderijn de A12 richting Arnhem. Neem vervolgens de A27 richting Hilversum en volg de borden 'Wittevrouwen'.

4. VANUIT ROTTERDAM / DEN HAAG
Volg de A12 richting Arnhem. Kies de A27 richting Hilversum. Kies afslag 30; Veemarkt/Rijnsweerd en kies vervolgens Rijnsweerd. U komt uit op een rotonde met verkeerslichten. Volg dan de borden 'Wittevrouwen'. Zie verder punt 5.

5. BINNEN UTRECHT
U komt Utrecht binnen via de Biltstraat. Op de hoek van de Biltstraat en de Kruisstraat slaat u de Kruisstraat in (aan de linkerzijde van de Biltstraat bij het tweede stoplicht na de spoorwegovergang). In de Kruisstraat vindt u Parnassos. U kunt parkeren op de Biltstraat of in de parkeergarage aan het begin van de Kruisstraat. Bij het tweede stoplicht na de spoorwegovergang slaat u linksaf. U rijdt dan de Kruisstraat in. Na 150 meter ziet u aan de rechterzijde de ingang van de parkeergarage.

Parkeren:

U kunt parkeren op de Biltstraat of in de parkeergarage aan het begin van de Kruisstraat. Schuin tegenover de ingang van Parnassos vind u een parkeergarage. Parkeren in de buurt is op veel plaatsen op zondag gratis.

Ticket:
Ticket Aantal Bedrag Servicekosten Subtotaal
Early bird Gestopt€ 9.25€ 0,75 0,00
Totaal (Excl. betalingskosten) 0,00