1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Selecteer ticket

Organisator:

Grappige Zaken B.V.

impresariaat Grappige Zaken


info@grappigezaken.nl

Grappige Zaken | Speellijst & tickets

www.grappigezaken.nl

Evenement:

Dubbel Arjan Kleton & Davey Turnhout

Comedy/Cabaret

03-05-2024

03-05-2024

20:00

22:30

19:00

Theater de Kamers

Wezeperberg 1 

Amersfoort 

Nederland

www.grappigezaken.nl

Omschrijving:

Davey Turnhout & Arjan Kleton zijn niet alleen goede vrienden en regulars in Comedy Café, ze gaan ook allebei de theaters in met een nieuwe voorstelling. Op deze zondag spelen ze samen een dubbelprogramma in Comedy Café Utrecht. In twee x 45 minuten krijg je de stand-up versie van hun nieuwe voorstellingen te zien, ze gebruiken deze langere try-out om zich optimaal voor te bereiden op het nieuwe theaterseizoen.

Over Davey Turnhout:
Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Brabander.
Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijks leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Davey’s grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. Hij is onlangs dertig geworden, begrijpt weinig van zichzelf of de wereld om hem heen en hij is de laatste paar jaar ‘s avonds vaker op het podium te vinden dan bij zijn vriendin thuis. In een vol De La Mar Theater won Davey Turnhout de juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019 en nu gaat hij het land in met zijn debuut.  Davey Turnhout is een begenadigd schrijver van roasts.

Over Arjan Kleton:
Bartender/cabaretier Arjan Kleton werd na de première van zijn debuutvoorstelling ‘Met de fles grootgebracht’ in de pers ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd. Dit succesvolle eerste programma werd meteen uitgezonden door BNNVARA.
Achter de bar heeft Arjan Kleton in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden. Geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een vooral veel grappen.  
Arjan Kleton won exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam 2015. Verder was Arjan te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, VPRO, ESPN, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in zijn eigen comedyclub.

Ticket:
Ticket Aantal Bedrag Servicekosten Subtotaal
Online voorverkoop
€ 15.50€ 0,75 0,00
Totaal (Excl. betalingskosten) 0,00