1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Selecteer ticket

Evenement:

Peter Beets New Jazz Orchestra

Muziek

15-07-2022

15-07-2022

20:00

22:00

16:00

Podium Azijnfabriek

Triniteitstraat 19 

Den Bosch 

Nederland

www.podiumazijnfabriek.nl

Omschrijving:

First Class Jazz Ticket to…Paris 
Attention! Ceci sera formidable! 
In dit nieuwe programma neemt het roemruchte New jazz Orchestra je mee op een swingende en spannende reis door het Franse muzieklandschap. Swing, blues en improvisatie worden losgelaten op het klassieke Franse repertoire. Klassieke muziek en Jazz hebben elkaar in Frankrijk door de eeuwen heen wederzijds beïnvloed. We kennen natuurlijk Django Reinhardt, maar jazzmuziek was al veel eerder in La France. Daar ‘landde’ de Jazz uit Amerika als eerste in Europa, al aan het begin van de 20e eeuw. In werk van componisten als Saint-Saëns, Debussy en Ravel hoor je duidelijke sporen van Jazz. Franse musici hebben altijd gezocht naar revolutionaire eigenheid en vernieuwing die toch ook gebaseerd is op verworvenheden uit het verleden. Dat maakt deze muziek sterk, tijdloos en geschikt om te verbinden met Jazz. 
Bon voyage!! 

Peter Beets New Jazz Orchestra 
Peter Beets beheerst de kunst om de geoefende luisteraar te blijven verrassen en de ontdekkende luisteraar verliefd te laten worden op jazz. Met zijn talent, enthousiasme, passie en eindeloze energie weet hij zijn 18 koppige bigband te laten stralen en tilt hij de band en het programma naar het hoogste niveau. Waar de leden van de bigband uitkijken naar het uitgedaagd worden door Peter, is het voor hem een eer om te spelen met de nieuwe generatie van de Nederlandse jazz top. Dit wederzijds respect zorgt voor een geweldige dynamiek op het podium waarmee ze het publiek veroveren.

Ticket:
Ticket Aantal Bedrag Servicekosten Subtotaal
First Class Jazz Ticket to…Paris: regulier ticket Gestopt€ 22.50€ 0,75 0,00
First Class Jazz Ticket to…Paris: passe-partout houders Jazzkapel & Vrienden kamermuziek 's-Hertogenbosch Gestopt€ 10.00€ 0,75 0,00
Totaal (Excl. betalingskosten) 0,00