1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Selecteer ticket

Organisator:

Grappige Zaken B.V.

impresariaat Grappige Zaken


info@grappigezaken.nl

Grappige Zaken | Speellijst & tickets

www.grappigezaken.nl

Evenement:

Ronald Smink- Bei sein ist mitmachen (try-out)

Comedy/Cabaret

13-11-2021

13-11-2021

20:00

22:00

19:30

Theater de Kamers

Wezeperberg 1 

Amersfoort 

Nederland

www.grappigezaken.nl

Omschrijving:

Ronald Smink is een vlees geboren stripfiguur, met zijn absurde humor en zijn surrealistische kijk op de wereld is dit een voorstelling die geen moment verveelt. In deze voorstelling krijg je een exclusief kijkje in het hoofd van deze bizarre Fries. Ronald ziet zijn eigen hoofd als een zolder waarop dozen liggen opgeslagen met absurde gedachten, herinneringen, angsten, dromen en recepten voor bami.Een aantal jaar geleden is Ronald verhuist naar de Randstad. Hierdoor zijn er heel wat nieuwe dozen bij hem op zolder komen te staan. Ga mee met de ruimtereis door het hoofd van deze energieke cabaretier, langs Friese strippers, vrijgezelle vrouwen van boven de 30, opgezette dieren en nicotine Tukkers. Kortom Ronald's bizarre reis naar liefde en geluk. 


Biografie:
Ronald Smink wordt soms wel eens gezien als een vleesgeworden stripfiguur. Ronald denkt volledig out of the box dat in combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht zorgt dat hij een comedian is die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een acht- baan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen op Lowlands gespeeld en stond met zijn programma Out of the Box op Videoland. Sinds 2018 is Ronald een van de vaste comedians van het Utrechts Comedy-collectief het Comedyhuis. Verder is Ronald oprichter van de Comedytunes Comedynights.

Leeuwarder Courant: ‘Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan ontstaan er absurdistische juweeltjes, als een bever roosterende indiaan op de ringweg van Antwerpen.’
 

Parkeren:

Gratis parkeren voor de deur.

Ticket:
Ticket Aantal Bedrag Servicekosten Subtotaal
Voorverkoop Gestopt€ 10.00€ 0,75 0,00
Totaal (Excl. betalingskosten) 0,00